Οδηγίες Εγκατάστασης

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή από την ενότητα Συμβατότητα – Μεταφόρτωση
 2. Κάντε εγκατάσταση.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή.
 4. Αν είστε νέος χρήστης, κάνετε εγγραφή ως καθηγητής ή μαθητής επιλέγοντας τη γλώσσα διδασκαλίας. Χρησιμοποιήστε κωδικό με 8 λατινικούς χαρακτήρες, τουλάχιστον έναν αριθμό και τουλάχιστον ένα σύμβολο.
 5. Μετά την επιτυχή εγγραφή σας η εφαρμογή θα σας μεταφέρει αυτόματα στην οθόνη εισόδου, για να κάνετε login.
 6. Εισάγετε στην οθόνη εισόδου το e-mail και τον κωδικό που δηλώσατε. Πατήστε ΟΚ.
 7. Η εφαρμογή ανοίγει. Όπως θα δείτε, η επιφάνεια εργασίας είναι χωρισμένη σε τρία επίπεδα/δέσμες από πάνω προς τα κάτω: «Τα βιβλία μου», «Οι μαθητές μου» / «Οι καθηγητές» μου και το «Βιβλιοπωλείο» με τα βιβλία του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.
 8. Για να έχετε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά διαδραστικά βιβλία, θα πρέπει να προμηθευτείτε κωδικό ενεργοποίησης από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο. Αν έχετε ήδη προμηθευτεί κωδικό ενεργοποίησης, παραλείψτε αυτό το βήμα.
 9. Στη δέσμη «Βιβλιοπωλείο» πατήστε στο βιβλίο της επιλογής σας το σύμβολο της κλειδαριάς και εισάγετε τον κωδικό μαζί με τις παύλες. Πατήστε ΟΚ. Το βιβλίο ενεργοποιείται για 12 μήνες και εμφανίζεται στην πρώτη δέσμη «Τα Βιβλία μου».
 10. Αφού μεταφερθεί το βιβλίο στην πρώτη δέσμη με επιτυχία, θα δείτε πάνω του τρία εικονίδια: Info, Μαθητές (Τα στατιστικά μου), Ανάγνωση. Πατήστε το εικονίδιο Ανάγνωση (ανοικτό βιβλίο).
 11. Το βιβλίο φορτώνει σε περίπου 5 δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του σχετικού εικονιδίου.
 12. Αν είστε μαθητής και γνωρίζετε το e-mail που χρησιμοποιεί ο καθηγητής σας στην εφαρμογή KLIK Αpp, πατήστε πάνω στο εικονίδιο + στη δέσμη «Οι καθηγητές μου» και στείλτε πρόσκληση διασύνδεσης του βιβλίου σας με τον καθηγητή σας. Ο καθηγητής σας μπορεί να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημά σας. Αν το εγκρίνει, αποκτά πλήρη πρόσβαση στις επιδόσεις σας κατά την επίλυση των διαδραστικών ασκήσεων, όπως επίσης και τη δυνατότητα να σας αποκρύπτει τις λύσεις.
 13. Μπορείτε να εισέρχεστε στον λογαριασμό σας από όσες συσκευές επιθυμείτε. Θα πρέπει στις συσκευές αυτές να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή KLIK Αpp. Η ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής από δύο συσκευές με ίδιο κωδικού εισόδου είναι αδύνατη.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το KLIK Αpp;
Στείλτε το μήνυμά σας στο: support@greeklanguage.gr