Α. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Μεταφορικά
Παραγγελίες έως 5 κιλά 5,00 ευρώ
Παραγγελίες έως 10 κιλά 7,00 ευρώ
Παραγγελίες από 10,01 κιλά και άνω Η αποστολή παραγγελιών μεγάλου όγκου (άνω των 10 κιλών) δύναται να πραγματοποιείται κατά περίπτωση με μεταφορική εταιρία ή ΕΛΤΑ, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα βιβλία.

Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει συνήθως μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες.

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά του ή που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

 

Β. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΓ

Εφόσον έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την παραλαβή της παραγγελίας από τα κεντρικά γραφεία του φορέα.

Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωσή σας, ή για μεγαλύτερο (εύλογο) διάστημα κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός του ανωτέρω διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για τις παραγγελίες έντυπων εκδόσεων από το εξωτερικό το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας συνεργάζεται με τον όμιλο SNBC (Bibliagora.co.uk) και οι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν πλέον να παραγγέλνουν τις εκδόσεις από τον ιστότοπο www.klikstaellinika.com.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Πωλήσεων του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, είτε καλώντας καθημερινά 09:30 με 14:30 στο (+30) 2313-331555 είτε στέλνοντας e-mail στο orders@greeklanguage.gr